Ondanks (of juist dankzij) Corona zijn we een heel erg mooi project gestart.
Een ultiem duikershorloge.

 

For NON-Dutch visitors: I am making changes to this site in Dutch first, I have many products in English, but for all products please select the language Dutch on the right (the content articles are in English too)

Als je een account aanmaakt kan je later bestellingen inzien en facturen downloaden.
Vanwege beveiliging kan je pas een account aanmaken na het plaatsen van een bestelling (aanvinken hokje account aanmaken linksonder).

Welkom op Monsterwatches.nl, het resultaat van mijn uit de hand gelopen hobby: het verzamelen van horloges. Met name automatische duikershorloges. Het Seiko duikers- horloge, bijgenaamd “monster” (type aanduidingen SKX779 en SKX781) heeft mij met het Seiko-virus geïnfecteerd. Denk erom dat dit virus gratis bijgeleverd wordt als je een Seiko aanschaft. Toen ik het “monster” ging dragen, kwamen er vanuit mijn vriendenkring verzoeken om voor hen dat horloge ook te regelen; het was namelijk niet te koop in Nederland (zelfs niet in Europa als ik me niet vergis). En vanaf toen is het enigszins uit de hand gelopen… ahum…

Ik hoop dat ik met deze website wat meer informatie kan geven over de horloges, met name met eigen foto’s (soms wat rommelig, met stofjes en altijd met harige armen…) en wat (technische) achtergrondinformatie welke ik her en der van internet heb geplukt (Seiko betekent trouwens precisie in het Japans). Het leuke van de Seiko duikershorloges is dat ze vaak bijnamen hebben, ik probeer deze allemaal te beschrijven.
Rob himself
Via deze website bied ik diverse horloges te koop aan, vroeger lag de nadruk op de Monsters natuurlijk; helaas is Seiko gestopt met het maken van dit markante model, wat natuurlijk doodzonde is. Ik ben (helaas?) niet meer de grijze importeur van vroeger, maar lever de horloges met een officiële Seiko garantie want ik ben een Seiko dealer. Ze zijn wel ZONDER DOOSJE, tenzij het doosje in de beschrijving vermeld staat (ik ben geen winkel met winkelprijzen waar vanzelfsprekend gemakkelijk een doosje erbij gevoegd kan worden). De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze kunnen variëren, afhankelijk van de verzendwijze.

SINDS 1-10-2018 geldt er een wereldwijd “Selective Dealer Programma“, dit is doorgevoerd door Seiko en betekent voor mij dat ik “basisdealer” ben geworden omdat ik geen winkel heb. Hierdoor mag ik geen Prospex, Presage en Premier meer verkopen, jammer maar zolang Seiko dit programma volhoudt is er niets aan te doen.

Informatie over bestellen, verzenden en betalen staat hier.