Het graveren van een horloge maakt het horloge pas echt persoonlijk. Je kunt er een belangrijke datum in laten zetten, of een naam, initialen of iets anders wat belangrijk voor je is. ECHTER. Het is lastig om een bedrijf te vinden waar je je (nieuwe) horloge kunt laten graveren. De meeste bedrijven zijn bang dat ze door het vastzetten van het horloge krasjes in de kast maken, en weigeren hierom het graveren van een horloge. Ook is het lastig om een niet-vlak oppervlak te graveren, de zijkant van de kast valt hierdoor ook vaak af.

Ik heb na lange tijd zoeken een bedrijf gevonden waarmee ik samen een paar creatieve oplossingen heb bedacht. Graveren op een kastdeksel of sluiting is mogelijk, maar het is ook mogelijk om op de wijzerplaat te graveren!! Ik heb dit zelf nog niet eerder gezien en ik denk dat dit een unieke mogelijkheid is. Omdat de wijzerplaat hiervoor uit het horloge gehaald moet worden, zijn de vast kosten hetzelfde als die van het veranderen van een wijzerplaat, wijzers of wijzerplaat en wijzers. En daarbij komen de kosten van het graveren.
Dus als je graveren overweegt, dan kan je meteen andere wijzers laten plaatsen voor alleen de kosten van de wijzers. Of als je andere wijzers overweegt, dan kan je meteen laten graveren voor alleen de kosten van het graveren.

GRAVEREN KAN ALLEEN OP EEN METALEN WIJZERPLAAT!
HET KAN DUS NIET MET SOLAR MODELLEN HEBBEN EEN GLAZEN OF KUNSTSTOF WIJZERPLAAT WAARDOOR HET LICHT DE ZONNECELLEN KAN BEREIKEN.

Omdat elke graveeropdracht nogal persoonlijk is, kan ik hier geen simpel product van maken dat je in je winkelmandje plaatst.
Kostenindicatie: graveren 25 euro en het uithalen en terugzetten van de wijzerplaat kost 35 euro.

Als je een gravure in de wijzerplaat wil, geef het aan bij de bestelling (GRAVEREN) in het opmerkingen-veld, en ik neem contact met je op om het verder af te stemmen.