U kunt contact opnemen met Monsterwatches door te mailen naar rob[at]monsterwatches[punt]nl. Opsturen van pakketten en dergelijke kan naar :

Robokies
Retour / reparatie / modificatie (hier graag de juiste reden zetten)
Postbus 126
1230 AC Loosdrecht


Indien u een horloge opstuurt (reparatie/retour/aanpassing/...): Voeg altijd dit formulier (ingevuld) bij uw pakket. (Aan de hand van het serienummer de eigenaar opzoeken en dan in de mail/op Facebook moet gaan zoeken wat er gedaan moet worden... Werkt niet). Zet ook altijd het verzendadres op uw pakket, zodat het bij u retour komt als er onverhoopt wat mis gaat tijdens transport.

Het is ook mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp!! Dit is de handigste manier als het gaat om een modificatie van een horloge; het bijvoegen van foto's gaat hier een stuk makkelijker dan via e-mail. Mijn nummer is +31 97005448215 (dit nummer kan niet gebeld worden, het is een data-abonnement).

Toestel met WhatsApp is zoek geraakt bij onze verhuizing! Is kapot teruggevonden en de SIM-kaart zit nu in een nieuw toestel. Als het goed is kan ik vanaf 14-10 weer berichten ontvangen. Tevens kunt u gebruik maken van onderstaande contactformulier, ik streef er naar uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden maar het kan door de enorme drukte wel eens nodig zijn nogmaals te mailen.

* indicates required field